2018-03-23 19:44:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A családi viszályok már az idegeire mennek

Napi horoszkóp március 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A bolygók hajlamosítják arra, hogy túl sokat ígérjen, és olyasmibe is beleegyezzen, amit nem gondolt át eléggé.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha esetleg dohányzik, és már hosszabb ideje szeretne leszokni, akkor itt a megfelelő alkalom erre. Minden bolygó támogatja ebben! Főleg a Mars - az akarat bolygója – tudja segíteni, a Bak jegyéből.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Ez a hétvége nagyon jó alkalmat teremthet a lustálkodásra. Ha munkahelyi kötelességei, vagy felhalmozódott teendői miatt ezt megtagadja magától, akkor annak könnyen kimerülés lehet a vége. Legalább este pihenjen le korán.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Házsártos vitákba keveredhet a mai napon olyan emberekkel, akiket igazából szeret... A Mars már a Bak jegyében jár, és lassan, de biztosan, több bátorságot ad önnek, hogy új dolgokat próbáljon ki. Erre fordítsa inkább az energiáit!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Minden körülmény ideálisnak mondható ahhoz, hogy megvalósítson egy régóta dédelgetett tervet. A siker szinte biztosnak mondható, ne legyen rest, vágjon bele. A lehetőség is szinte az ölébe hullik most, ragadja meg!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold már a Rák jegyében jár. Ma igazán boldogan fog ébredni. Késő estig egyetlen felhő sem zavarja meg a jó kedvét. Szervezzen mára minél több programot! Minden szempontból kitűnően fogja érezni magát. Vigyázat, a Mars a Bak jegyében fékezhetetlenné teszi önt.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A családi viszályok már az idegeire mennek. Mégis ön az egyetlen, aki a megoldás útján elindulhat. Sokkal több empátiával bír, mint a többiek, és mindenki helyébe bele tudja élni magát.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A Hold a Rák jegyében van. Szép reggelre ébredhet, és valóban minden oka megvan arra, hogy örüljön. Dolgai rendeződni látszanak, és úgy tűnik, sokan rajonganak is a kegyeiért.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legyen ma nagyon óvatos a közlekedésben. Számíthat esetleg rendőri intézkedésre: legyen nagyon tisztelettudó, még ha sérelmezi is némely szavukat, tettüket. Most nem érdemes ujjat húznia a hatóságokkal.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem kell mindig mindent száz százalékon teljesíteni, ezt tudatosítania kellene magában. A Mars már a Bak jegyében jár, és lassan de biztosan egyre frissebb lesz. Délután inkább le kellene mondania a vásárlásokról, mert számítania kell közlekedési dugókra, hosszú sorokra a pénztáraknál.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vízöntő szülöttei a mai napot a kalandoknak szánják. Ha eddig nem volt bátorsága megtenni valamit, most végre erőt gyűjt hozzá. Régóta érlel már egy gondolatot: tegyen róla, hogy valósággá váljon!


Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Rák jegyében jár. A kapkodás nem várt veszélyeket rejt, félreértések, vagy felületesség, sőt, akár szándékos félrevezetés miatt is. A családi ügyei azonban nagyon jól alakulhatnak, amihez egy nem várt kirándulás is hozzájárulhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: